Adatvédelmi Nyilatkozat

Felhasználási engedély

A weboldalakon található megnevezés és logo, valamint vizuális megjelenés minden vonatkozásában szerzői jog védelme alá esik, az nem használható fel semmilyen módon és jogcímen cégünk előzetes írásos engedélye nélkül.

Változtatás joga

Cégünk fenntartja a weboldalakon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adatok és információk nem minősíthetőek úgy, mint a társaság tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

Cégünk bár törekszik rá, nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. Az Autószöv Gyöngyös Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.

Információk gyűjtése és felhasználása

Cégünk a személyes adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben ügyfélszolgálatunkon keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

Adatbiztonság

Cégünk minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Autószöv Gyöngyös Kft.