Biztosítási kárrendezés

Teljes körű helyszíni kárügyintézés minden biztosítóval szemben

Mit kell tenni, ha gépjárműve összetört:

Minden karambol esetén, egy kék-sárga színű európai baleset bejelentő nyomtatványt kell kitölteni. Fontos, hogy minden adat pontosan ki legyen töltve, és a hibás fél a megjegyzés rovatban ismerje el a felelősségét. Az eredetiben aláírt lap legyen a károsultnál, a másodpéldány a károkozónál.

Amennyiben senki nem ismeri el a felelősséget, vagy személyi sérülés történt úgy ki kell hívni a rendőrséget. Fontos, hogy a rendőrségi jegyzőkönyvből 1 példányt a helyszínen elkérjen.

Amennyiben autója járóképes, hozza be az Autószöv Gyöngyös szervizébe és mi átvesszük. Amennyiben autója mozgásképtelen, hívja 0-24h működő Autószöv Gyöngyös asszisztencia telefonszámainak egyikét, +36 20 316 3171 vagy munkaidőben +36 37 311 259 és autómentőt küldünk Önért.

A javítás elindításához a tulajdonosnak vagy meghatalmazottjának be kell fáradni szalonunkba munkaidőben (H-P: 8-15h).

Kárbejelentéshez szükséges iratok, dokumentumok
  • baleseti bejelentő
  • jogosítvány
  • személyi igazolvány
  • forgalmi engedély
  • gépjármű kárbejelentő
  • vállalkozás esetén aláírási címpéldány
  • hitel, lízing, banki terhelés esetén az utolsó csekkszelvény
Cégünk több mint tíz biztosítótársasággal áll szerződésben, akiknek a cégünk telephelyén található irodakomplexumban külön kárfelvételi irodát biztosítunk. A kárfelvételi munkák és az ügyfelek teljes körű kiszolgálása érdekében lehetőség van rá, hogy saját kárfelvevő kollégánk vegye fel a biztosítási károkat és szemlézze le a sérült gépjárművet. Szervizünk komplex szolgáltatásának köszönhetően kárfelvételt követően azonnal meg tudjuk kezdeni a gépjármű javítását, hogy az ügyfél a lehető legrövidebb időn belül kapja meg a már megjavított gépjárművét.

Biztosítási szolgáltatásunknál lehetőség van Igazságügyi kárszakértésre és szakvélemény elkészítésére, vagyonkárok kárfelvételi lehetőségére illetve szívességi kárfelvételre, továbbiakban, mint a CLB Független Alkusz Kft. szerződött partnereként helyszíni gépjármű biztosítások kötésére (casco, kgfb).

Szerződött partnereink

Allianz, Generali, Uniqa, Union, AEgon, Groupama, Posta, OTP Garancia, K&H, Argosz, Köbe, TIR, Wabard.

PartnerekKontakt:
Tarnai Károly: +36 30 625 4991
Email: karszakerto@autoszovgyongyos.hu

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Telefon: +36 30 632 0000

Használtautó

Autómentés

Autómentés

Telefon: +36 20 316 3171

Autókozmetika

Kapcsolat

Cím: 3200 Gyöngyös, Ipar út 1.
Telefon: +36 37 311 259